VOLG ONS OP TIKTOK, FACEBOOK & INSTAGRAM! @HipLeven

Welke spijkerbroek past er bij mij als ik een buikje heb?

Welke spijkerbroek past bij mijn figuur als ik een buikje heb?

Wij hebben een super fijne stretch spijkerbroek die perfect pas bij vrouwen met een mommybuikje.

Heb jij ook een vetrolletje op je onderbuik? Dit komt vaker voor bij meiden die zwanger zijn geweest of veel zijn afgevallen. Stoor jij je hier aan en wil je dit wegwerken zonder operatie?

Wij hebben de Sculpt jeans spijkerbroek! Op dit moment leverbaar in 2 kleuren Stone wash en Dark Blue. Deze broeken zijn ideaal voor dames met kortere benen en gaan vanaf maat 40 tot en met maat 50! Ook hebben deze broeken een licht liftend effect voor de billen!

Wat is een shaping jeans of figuurcorrigerende spijkerbroek precies?

Onze Shaping jeans of correctie spijkerbroeken hebben een verborgen tailleband. Deze kan je zo strak zetten als je zelf wil, dus je bepaald zelf je mate van correctie! Wil je de tailleband niet gebruiken dan laat je hem gewoon los en gebruikt je alleen de knopen van de broek. Niemand weet dat jij een corrigerende spijkerbroek aan hebt!

Welke broek verbergt je buikje het beste?

Als je het verschil ziet tussen een “normale spijkerbroek” en een “corrigerende spijkerbroek” zie je op het eerste gezicht geen verschillen. Qua uiterlijk zien ze er precies het zelfde uit. Het geheim zit hem in de verborgen tailleband. Deze zit achter de knopen van de spijkerbroek en je bepaald zelf he strak je deze zet. De tailleband is voorzien van een soort BH sluitingen die je makkelijk in elkaar haakt.

Voor welke broek moet ik kiezen als ik langer en slanker wil lijken?

Je kiest een broek met strakke pijpen EN een hoge taille als je slanker en langer wil lijken. Door de strakke pijpen lijken je benen optisch langer en door de hoge taille creëer je een taille. Door een goed aansluitende t-shirt of trui te dragen versterk je dit effect!

 

Bij HipLeven verkopen we goed zittende correctie spijkerbroeken met strakke pijpen. En bij ons betaal je GEEN verzendkosten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.