VOLG ONS OP TIKTOK, FACEBOOK & INSTAGRAM! @HipLeven

5 tips voor het dragen van plussize tshirts, het hele jaar door!

Ik zelf vind het heerlijk om t-shirts te dragen. Je kan ze op zo veel verschillende manieren dragen waardoor ze zo veelzijdig zijn. Zelf draag ik het hele jaar door tshirts, ja ook in de winter! Lees hieronder hoe ik dat doe!

 

5 Tips voor het dragen van tshirts, het hele jaar door!

 

1. Ik werk op een kantoor, buiten is het kouder dan binnen. Ik zorg daarom dat ik mijn kleding hierop aanpas! Ik draag een strak basis shirt onder mijn tshirt. Dit geeft een leuk speels effect, bijvoorbeeld een wit tshirt met een zwarte print met hieronder een zwart basisshirt.

2. Wanneer ik naar een meeting moet zorg ik dat ik een colbertjasje aan heb. Dit staat super stoer op een spijkerbroek en heel netjes op een strakke (wax) zwarte broek

3. Shirtjes gaan altijd goed samen met een spijkerjack. Het is weer helemaal in om spijker op spijker te dragen! Dus haal maar uit de kast die spijkerjasjes... Lang of kort, allebei te leuk!

4. Vesten!! Helemaal mij favoriet!! Zwarte (lange) vesten.. altijd goed. Maar probeer eens wat te spelen met kleur! Ik zelf heb een geweldig knal roze vest! Super tof met een zwarte broek, zwartshirt met een kleine roze print, zoals deze Kiss hartje. En dan een knal roze vest! Helemaal gaaf!

5. Last but not least... onder een trui. tegenwoordige vallen veel truien wat korter... dat is mode denk ik ;-) Ik zelf vind het prettiger als iets over mijn billen heen valt. Dus.. ideaal onze shirts hebben een langere achterkant. Neem een zwarte trui, een paars t-shirt en je hebt een super hippe outfit.

 

Succes met combineren meiden! Voor vragen, doe even een berichtje!

Liefs Mendy.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.