VOLG ONS OP TIKTOK, FACEBOOK & INSTAGRAM! @HipLeven

Wij van HipLeven Fashion & gifts willen met onze mode laten zien dat je leuk en hip kleden niet duur hoeft te zijn. Wij streven naar goede kwaliteit kleding voor een betaalbare prijs. Onze goedkope, betaalbare shirts worden gemaakt in Frankrijk. Doordat wij regelmatig contact hebben met de fabriek blijft de kwaliteit van onze shirts constant en kunnen wij ze voor een lage prijs aanbieden. Er komen geen kinderhandjes aan te pas voor het maken van onze basis shirts. Eerlijke arbeid voor een goedkope prijs.

Wij hebben gekozen voor 140 grams Jersey katoen. De reden hiervoor is dat Jersey katoen op een andere manier geweven word waar door het elastischer is dan een normaal katoenen shirt. Door deze keuze vallen onze shirts soepeler en voelen ze zachter aan. Ook zijn de shirts hierdoor makkelijk te onderhouden en te wassen in de wasmachine op max. 40 graden.

Onze goedkope shirts zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met 5XL, Dit is dus vanaf maat 34 tm maat 54. De maattabellen die bij de shirts staan geven een goed beeld van de pasvorm en de afmetingen van onze shirts. Onze shirts krimpen niet of nauwelijks wanneer ze volgens onze wasvoorschrift gewassen worden.

De manier waarop je onze shirts wil dragen bepaalt iedereen zelf. Wil je ze “normaal” aangesloten dragen, bestel je eigen maat… Wil je ze “losser”/ “oversized” dragen, bestel je het shirt een maatje groter. Tijdens de wat koudere dagen kan je onze shirts dragen met een basis shirt eronder, zo creëer je lange mouwen. Of pak een leuk spijkerjack, colbertjasje of vest. Zo draag je onze plussizeshirts het hele jaar door!

Als extraatje hebben wij van HipLeven fashion & Gifts in de nek van ieder grotematenshirt een secret message gedrukt. Zodat iedereen die het shirt aantrekt of achter iemand loopt met een shirt van ons aan een positief gevoel gegeven word. Teksten als “You are Fantastic”, “You are Amazing” of “You are Pretty” worden in een opvallende kleur in de nek van het shirt gedrukt. Iedereen verdient een beetje positiviteit!