VOLG ONS OP TIKTOK, FACEBOOK & INSTAGRAM! @HipLeven

Pubermode

 

Meiden in de leeftijd tussen 12 en 20 jaar beginnen vaak met het ontwikkelen van hun “eigen stijl”. Door de ouders word hier vaak mooi op ingespeeld door het geven van “Kleedgeld”… Helaas is in de modewereld ook sprake van extreme stijgingen qua productie en transportkosten… de prijzen stijgen enorm, hierdoor kunnen meiden vaak maar 1 shirt en 1 broek kopen van hun “kleedgeld”. HipLeven zorgt ervoor dat de prijzen van onze pubermode laag blijven en onze shirts hebben allemaal de zelfde prijs, ongeacht de maat.

 

Ook worden onze pubers steeds groter, qua lengte en qua omvang. Onze hippe pubershirts zijn daarom verkrijgbaar in de maten 36-38 tot en met maat 54. Wij hebben er voor gekozen om een brede matenrange aan te houden vanaf maat 36-38 tot 54. Op dit moment zijn we druk bezig deze maten uit te breiden met maat 34-36 ( M) en maat 56 ( 6XL)

 

 

Het is afhankelijk hoe je het shirt wil dragen om de geschikte maat te bepalen. Ik zelf ( Mendy, model en eigenaresse) heb maat 38-40 en draag de XL. Ik vind het leuk om de shirts wat losser (oversized) te dragen, daarom kies ik voor een maatje groter. Wil je dat het shirt meer aansluit? Kies dan voor je eigen maat. Bij twijfel check even de maattabel.

 

Een tip: Pak een van jou favo shirts, meet hier de maten van… en kies het shirt uit de maattabel die daarbij past! Zo weet je zeker dat het shirt lekker zit!

 

Onze shirts zijn ook uitermate geschikt voor mensen in een rolstoel. De voor EN achterkant zijn langer waardoor het mooi over de buik valt. EN je hebt geen blote rug meer als je zit!

 

Mocht je meer willen weten of vragen hebben,

 

Let me know!

Lieve groetjes Mendy

 

VOLG ONS OP FACEBOOK - INSTA - TIKTOK voor toffe acties en kortingen!