VOLG ONS OP TIKTOK, FACEBOOK & INSTAGRAM! @HipLeven

Kledingwebshop voor alle maten!

 

Wij van HipLeven Fashion en Gifts zijn in 2021 een webshop gestart met shirts in diverse kleuren en met verschillende prints. Onze maten zijn L (38) tot en met 5XL (54), en allemaal voor de zelfde prijs!

Vanaf eind februari zullen wij onze matenrange uitbreiden met de maten S en M omdat hij vanuit de markt erg veel vraag naar is. Zo maken wij onze maatserie nog completer.

 

Lange zwarte shirts met korte mouw

Onze lange zwarte shirts met print kunnen op zo veel manieren gecombineerd worden, dat we ze niet allemaal kunnen noemen hier. Combineer onze zwarte shirts met korte mouwen in de lente met een spijkerjack, colbert of een vest…. Zomers staan ze super hip op een korte broek of een rok. Door de verschillende prints kunnen ze geweldig gecombineerd worden.

 

Witte tshirts voor grotematen

Ook de witte shirts van HipLeven zijn verkrijgbaar in “grote maten”. Onze plussize collectie shirts zijn ideaal door de langere rug waardoor je, als je gaat zitten of bij het bukken geen blote rug hebt. Ze vallen mooi over de billen. Door de prints met felle kleuren val je lekker op met een hip shirt van HipLeven.

 

Puber en tiener shirts

Ook krijgen wij steeds meer complimenten vanuit de jongere meiden. Zij vinden onze shirts ook super tof en hip. Pubers willen nou eenmaal veel kopen voor zo min mogelijk geld.... De keuze uit de collectie van HipLeven is vaak lastig... En dat snappen wij helemaal. Daarom hebben wij vaker leuke acties en kortingen.... Bijvoorbeeld via Tiktok of Facebook. Volg ons daarom via een van de bekende platformen Instagram, Facebook of Tiktok en wees er altijd als eerste bij voor leuke winacties en kortingen!