VOLG ONS OP TIKTOK, FACEBOOK & INSTAGRAM! @HipLeven

Hoi meiden, mijn naam is Mendy en ik ben de trotse eigenaresse van HipLeven en mega trotse moeder van een 15 jarige puberzoon!

Ik krijg heel vaak de vraag "waarom ben JIJ een grote maten lijn t-shirts begonnen"... Dit wil ik heel graag even uitleggen.
Als eerste "grote maten" vind ik echt een naar woord... Wie bepaald dat? En wat is "normale maten" of "kleine maten" mode dan?

 

Wanneer ik ga shoppen met vriendinnen koop ik super leuke hippe shirtjes (maat 38-40) voor €25,00... Mijn vriendinnen

( met maat 48 en 52) hebben keuze uit shirts beginnend bij €45,00... De print op mijn shirt is 20 x 10 cm... Bij hun 40x 20... Dus staan we met zijn drieën op een foto, valt het nog meer op dat de prints voor "grote maten" veel groter zijn... Mijn shirts komen over mijn kont... Die van hun net over de broekrand... De voorkant van de shirts is recht en benadrukt dus extra een buikje.
Al deze kleine "dingetjes" moesten anders volgens mij... Dus ik ben zelf gaan experimenteren.. en zie hier... MIJN eigen kijk op MEIDENMODE ongeacht de maat! HipLeven is een feit! Hippe shirts vanaf maat 40 tm 54, goede pasvorm, luchtige stof, leuke kleurtjes, de zelfde grootte qua print in alle maten, langere (ronde)voor en achterkant EN betaalbaar in alle maten!

 

En dat is dus de reden dat ik begonnen ben met stap 1 van HipLeven... Ik hoop snel de collectie uit te kunnen breiden met broeken,  jacks, truien enz enz... Follow my dream! 🥰 Volg ons op Facebook of Instagram voor alle laatste nieuwtjes!